Frankfurter Sosis Nedir? Frankfurter Sosis Nasıl Pişirilir?

18-10-2021 07:55
Frankfurter Sosis Nedir? Frankfurter Sosis Nasıl Pişirilir?

Frankfurter Sosis Nedir? Frankfurter Sosis Nasıl Pişirilir?

 

Frankfurter Kokteyl tüm dünyada çok sevilen ve çok tüketilen bir şarküteri ürünüdür. İnce ve uzun bir sosis çeşididir, kokteyl formunda sizlere sunulur. Çeşitli şekiller ve içerikler ile yapılan bu sosis, Fümeci Smokehouse tarafından Türk damak tadına uygun olarak üretilmiştir. Alman sosisi olarak da anabileceğimiz bu ince uzun sosis çeşidi, içerdiği baharatlarla birlikte etin yoğrulması sonucunda elde edilmekte ve günün her saati keyifle tüketilmektedir.

Fümeci Smoke House Frankfurter Sosis, Türk damak tadına uygun olarak üretilmekte olup, herkes tarafından sevilen bir lezzet olarak önce sofraları sonra mideleri şenlendirmektedir. Herkes tarafından çok sevilen Frankfurter sosis, günün her saati keyifle tüketilmektedir. Peki Frankfurter sosis nasıl pişirilmelidir? Lezzetli sosis için nelere dikkat edilmelidir?

 

Frankfurter sosis Nedir?

 

Lezzeti ile dikkati çeken, bir yiyenin bir daha yemek istediği ve vazgeçemediği Frankfurter sosis, %100 dana eti ve taze çekilmiş baharatlarla hazırlanmıştır. Doğal kuzu bağırsağı kullanılarak hazırlanan, baharat ve kıvamı ile tamamıyla Türk damak tadına uygun olarak 2 yıllık çalışma sonunda geliştirilen bu ürünümüz, en özel baharatlar ile harmanlanmış ve sizlere sunulmuştur.

Farklı ve lezzetli tariflere çok yakışan, herkes tarafından sevilerek tüketilen, deneyenlerin vazgeçemediği lezzetli ürünümüz, günün her saatinde tüketilebilen lezzetli bir yiyecektir. Fümeci Smokehouse kalite ve güvencesiyle üretilmektedir. Siz de pişirme tekniklerimizi dikkate alarak, %100 dana eti ve doğal kuzu bağırsağı kullanılarak üretilen bu lezzeti çok sevecek, başka sosis tüketmek istemeyeceksiniz!

 

Frankfurter Sosis Pişirme Önerileri

 

Frankfurter sosis, domuz eti ve türevi içermemektedir. Ürünümüz, ambalajı açılmamış şekilde 0-4 derece de muhafaza edilmelidir. Fümeci Smoke House tarafından üretilen tüm ürünlerimiz İslami Koşullara Uygun Kesilen Etlerden Üretilmiştir.

Firmamız tarafından özel olarak hazırlanan Frankfurter Sosis, yüksek protein içermektedir. Kalın bir sosis çeşidi olarak, yüzde yüz dana eti kullanılarak hazırlanan bu sağlıklı sosisi pişirirken bazı noktalara dikkat edilmesi şeflerimiz tarafından önerilir.

Frankfurter ürünümüzü birden fazla yöntem ile hazırlamanız mümkündür. Bunlardan ilki haşlamadır. Ürünü, kısık ateşte sosisler suyun yüzeyine çıkana kadar haşlayabilir ve afiyetle tüketebilirsiniz.

Ürünü, lezzetli bir şekilde tüketmek için sizlere ikinci önerimiz tavada pişirmenizdir. Yaklaşık 4 dakika sıcak suda haşlandıktan sonra üzerine çizik attığınız sosislerinizi orta ateşte çevirerek 7-8 dk. Pişirebilirsiniz.

Bir diğer önerimiz ise ürünü mangalda hazırlamanızdır. İlk olarak sosislerin üzerine çizik atın ve düşük ateşte çevirerek 8-10 dk. pişirin.

Pişirme yönteminiz hangisi olursa olsun, şeflerimiz sizlere ürünü dışındaki kılıf ile tüketmenizi önermektedir. Bu ürünün lezzetini büyük oranda artıracaktır. Afiyet olsun!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.