EN LEZZETİ KUZU BUT İNCİK TARİFİ

26-05-2021 14:53
EN LEZZETİ KUZU BUT İNCİK TARİFİ

En Lezzetli Kuzu But İncik Tarifi

 

Fümeci SmokeHouse Kuzu but incik, kuzu inciğinden kemikli olarak kesilen, sebzelerle birlikte pişirilen ve kemik iliğinin içeriği ile şifa için de tüketilen haşlama türü et bölümünde yer alır. İnciğin üst bölümünde devam eden etli kol kısmı fırında pişirilmeye uygundur. Leziz bir et çeşidi olarak sizlere servis edilir. İncik, kuzunun but kısmından elde edilen, diz ve dirsek altı bölgesini ifade etmek için kullanılan oldukça lezzetli bir bölgedir. Fümeci SmokeHouse Kuzu but incik yumuşak bir et türü olarak kolaylıkla yenilebilir. Siz değerli Fümeci SmokeHouse severlere sunulan Kasap ürünlerimiz içerisindeki yerini almış ve çok sevilmiştir. Peki, en lezzetli kuzu but incik nasıl pişirilir? Kuzu but incik tarifi nedir?   

Kuzu But İncik Nedir?

Fümeci SmokeHouse’un herkes tarafından sevilen ve afiyetle tüketilen ürünü Kuzu but incik, kuzunun en özel but kısımlarından elde edilerek sizler için hazırlanmaktadır. Bu nedenle çok lezzetli ve benzersiz bir lezzettir. Sizlere gerçek inciklezzetini sunmak için firmamız tarafından özel olarak hazırlanır.     
Fümeci SmokeHouse Kuzu but incik, afiyetle tüketebilmeniz için kilogramlık olarak sunulmaktadır. Dilediğiniz miktarlarda alabileceğiniz, uygun fiyatlı ve kaliteli bir et çeşididir. Leziz bir et olarak kuzunun en özel kısmından elde edilir. Bu eşsiz lezzeti deneyimlemek için yapmanız gereken tek şey ürünü sepetinize eklemektir. Fümeci SmokeHouse sizlere en kaliteli ve en leziz etleri en kısa sürede ulaştıracaktır.

Kuzu But İncik Nasıl Pişirilir?


En lezzetli kuzu but incik için malzemeler:

·         2 adet Fümeci SmokeHouse Kuzu but incik (500'er gramlık)

·         5 yemek kaşığı zeytinyağı

·         1 yemek kaşığı tereyağı

·         100 gram arpacık soğan

·         4 diş sarımsak

·         2 adet patates

·         2 adet havuç

·         1 adet kereviz sapı

·         4 su bardağı sıcak su

·         1 adet defneyaprağı

·         1 dal biberiye

·         Tane karabiber

·         Tuz

2 adet Fümeci SmokeHouse Kuzu but inciği bol suda yıkadıktan sonra iyice kurulayın. Hemen ardından arpacık soğanları soyun. Kemikli ve büyük parça olan leziz Fümeci Smoke House etleri iyice hazırlayın.

Patatesleri ortadan ikiye böldükten sonra havuçları ve kereviz sapını iri parçalar halinde doğrayın. Arpacık soğan ve sarımsakları kabukları soyulmuş ve bütün şekilde hazır edin.

Zeytinyağını derin bir tencerede kızdırarak işe başlayalım. Fümeci Smoke House Kuzu incikleri dikkatli bir şekilde tencereye yerleştirin ve mühürleme işlemine geçin. Yüksek ateşte, her bir tarafını en az 3 dakika pişirmeye dikkat edin.  Mühürleme işleminin ardından bütün haldeki arpacık soğan ve sarımsakları ekleyin. Hemen ardından doğradığınız patates, havuç ve kereviz sapını da ekleyerek tüm malzemeyi güzelce çevirin.

Tüm malzemeleri bir fırın kabına aldıktan sonra fırın tepsisine sıcak su ekleyin. Defneyaprağı, biberiye, tane karabiber, tuz ve etin suyuna bir parça tereyağı ekleyin. Fırın kabınızın üzerini yağlı kağıt ile örtün ki etiniz yumuşak kalsın. Fümeci Smoke House İncikleri, önceden ısıtılmış 190 derece fırında 60 dakika kadar pişirin ve etin üzerine suyundan gezdirin. En lezzetli inciğiniz hazır, afiyet olsun!

En Leziz Kasap Ürünleri için Fümeci SmokeHouse

 

Fümeci SmokeHouse Kuzu but incik,  hayvanın but kısmından elde edilen leziz bir et çeşidi olarak en sevilen öğünlerinizin yıldızı olacak. Fümeci SmokeHouse Kuzu but incik herkes tarafından sevilerek tüketilecek ve sofraların aranan yüzü olacak. Sevilerek tüketilmesinin yanında oldukça sağlıklı olması da dikkatleri çekmesine ve her zaman talep edilmesine neden olur. Siz de Fümeci SmokeHouse kalitesiyle sizlere sunulan Kuzu but inciğin benzersiz lezzetini deneyimlemek, kuzunun en özel yerinden elde edilen bu et ile tanışmak için ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.