EN GÜZEL KUZU BEYTİ TARİFİ

14-06-2021 16:46
EN GÜZEL KUZU BEYTİ TARİFİ

En Güzel Kuzu Beyti Tarifi

Fümeci SmokeHouse Kuzu beyti kuzu sırt etinin kendi yağı ile birlikte rulo yapılarak şişlere takılmasıyla hazırlanır. Karskiden olarak da bilinen bu leziz beyti, çok sevilen bir et çeşidi olarak sizlere servis edilir. Fümeci SmokeHouse Kuzu beyti yumuşak ve leziz bir et türü olarak kolaylıkla pişirilebilir. Siz değerli Fümeci SmokeHouse severlere sunulan Kasap ürünlerimiz içerisindeki yerini almış ve çok sevilmiştir.  

Fümeci SmokeHouse Kuzu beyti leziz bir yemek türü olarak yediden yetmişe herkesin sevdiği bir çeşittir. Fümeci SmokeHouse kuzu beyti en lezzetli etlerden biri olarak sizlere servis edilmektedir. Fümeci SmokeHouse tarafından özel olarak hazırlanmış olan Kuzu beyti lezzetine doyamayacağınız, günün her saatinde tüketmek isteyeceğiniz bir kasap ürünüdür. Peki, en lezzetli kuzu beyti nasıl hazırlanır? En lezzetli kuzu beyti tarifi hangisidir? En lezzetli, ağızda dağılan kuzu beyti tarifi nedir?

Kuzu Beyti Nedir?

Kuzu beyti, kemiksiz olarak, kuzunun en özel kısımlarından elde edilerek sizler için hazırlanmaktadır. Bu nedenle çok lezzetli ve benzersiz bir lezzettir. Sizlere gerçek beyti lezzetini sunmak için özel olarak hazırlanır.           
Fümeci SmokeHouse Kuzu beyti,  kuzu sırt etinin kendi yağı ile birlikte rulo yapılarak şişlere takılmasıyla hazırlanır. Karskiden olarak da bilinen bu leziz beyti en sevilen öğünlerinizin yıldızı olacak. Kuzu beyti leziz bir öğün olarak aklınızı başınızdan alacak. 

 

 

 

 

En Lezzetli Kuzu Beyti Tarifi

En lezzetli kuzu beyti tarifi için ihtiyacınız olan malzemeler:

·         1 kg Fümeci Smoke House Kuzu Beyti

·         2 orta boy patates

·         2 orta boy havuç

·         3 küçük boy soğan

·         Kekik

·         Karabiber

·         Biberiye

·         Tuz

·         Zeytinyağı

En güzel kuzu beyti hazırlaması:

İlk olarak 1 kg Fümeci Smoke House Kuzu beytiyi marine etmek ile işe başlayın. 6-7 yemek kaşığı zeytinyağı, 3 çay kaşığı kekik, 2 çay kaşığı biberiye, yarım çay kaşığı karabiber ve tuzu etlerin her tarafına iyice yedirdikten sonra buzdolabında dinlendirin. Minimum 3 saat olacak şekilde etlerinizi marineye bırakın.

Sebzeleri yeterli boyutlarda doğradıktan sonra dinlenmiş olan beytilerinizi fırın tepsisine dizin. Sebzeleri de tepsiye alın ve 1 saat kadar 180 derecede üzeri yağlı kağıt ile kaplı olarak güzelce pişirin. En lezzetli kuzu beytiniz hazır. Afiyet olsun.

 

En Lezzetli Kuzu Beyti için Fümeci Smoke House Kasap Kategorisine Göz Atın

 

Fümeci SmokeHouse’un herkes tarafından sevilen ve afiyetle tüketilen ürünü Kuzu beyti, kemiksiz olarak, kuzunun en özel kısımlarından elde edilerek sizler için hazırlanmaktadır. Bu nedenle çok lezzetli ve benzersiz bir lezzettir. Sizlere gerçek beyti lezzetini sunmak için özel olarak hazırlanır.      
Fümeci SmokeHouse Kuzu
beyti, afiyetle tüketebilmeniz için kilogramlık olarak sunulmaktadır. Dilediğiniz miktarlarda alabileceğiniz, uygun fiyatlı ve kaliteli bir et çeşididir. Leziz bir et olarak kuzunun en özel kısmından elde edilir. Bu eşsiz lezzeti deneyimlemek için yapmanız gereken tek şey ürünü sepetinize eklemektir. Fümeci SmokeHouse sizlere en kaliteli ve en leziz etleri en kısa sürede ulaştıracaktır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.