DANA PİRZOLANIN EN LEZZETLİ HALİ

DANA PİRZOLANIN EN LEZZETLİ HALİ

Dana Pirzolanın En Lezzetli Hali: Tomahawk Steak

 

Dana pirzolanın uzun kemikli hali Tomahawk steak olarak adlandırılır. Fümeci Smoke House Tomahawk steak, dananın sırt kısmından elde edilmektedir. Dana tomahawk steak hafif yağlı bir et olması sebebiyle dananın en lezzetli kısmıdır ve en tüketilen ürünlerimiz arasında yer alır. Dananın en özel kısmından elde edilen, Fümeci SmokeHouse Dana pirzola yumuşak bir et türü olarak kolaylıkla yenilebilir. Siz değerli Fümeci SmokeHouse severlere sunulan Kasap ürünlerimiz içerisindeki yerini almış ve çok sevilmiştir. Peki, evde en lezzetli Tomahawk steak nasıl hazırlanır? En lezzetli Tomahawk steak tarifi?



Dana Tomahawk steak Nedir?

Fümeci SmokeHouse Dana tomahawk steak leziz bir et türü olarak yediden yetmişe herkesin sevdiği bir ettir. Fümeci SmokeHouse dana tomahawk steak en lezzetli etlerden biri olarak sizlere servis edilmektedir. Fümeci SmokeHouse tarafından özel olarak hazırlanmış olan Dana tomahawk steak lezzetine doyamayacağınız, günün her saatinde tüketmek isteyeceğiniz bir kasap ürünüdür.

Fümeci SmokeHouse kalitesiyle sizlere sunulan bu ürün, dana etinin en leziz kısımlarından elde edilmektedir. Sizlerin de çok seveceği, en lezzetli etlerden biri olarak sizlere servis edilen bu ürünü hemen sepetinize ekleyebilir gerçek dana tomahawk steak lezzetini hemen deneyimleyebilirsiniz.

Evde Tomahawk Steak Nasıl Pişirilir?

Evinizde en leziz Tomahawk steak lezzetine kavuşmak için ihtiyacınız olan malzemeler:

1 adet Fümeci Smoke House tomahawk steak         

·         tuz

·         Taze çekilmiş karabiber

·         1 baş sarımsak

·         2 yemek kaşığı zeytinyağı

·         4 yemek kaşığı tereyağı

·         4 dal kekik

Fümeci Smoke House dana tomahawk steak etini kağıt havlu ile kurulayın ve tuz – karabiber ile iyice ovun. Ardından etinizi uygun kalınlıkta dilimleyin ve mühürleyin. Malzemeleri ekleyin ve afiyetle tüketin.

Lezzetli Dana Tomahawk steak için Fümeci Smoke house En Doğru Tercih

Fümeci Smoke House’un herkes tarafından sevilen ve afiyetle tüketilen ürünü Dana tomahawk steak, dananın en özel pirzola kısımlarından elde edilerek sizler için hazırlanmaktadır. Bu nedenle çok lezzetli ve benzersiz bir lezzettir. Sizlere gerçek dana tomahawk steak lezzetini sunmak için firmamız tarafından özel olarak hazırlanır.       
Fümeci Smoke House Dana tomahawk steak, afiyetle tüketebilmeniz için kg olarak sunulmaktadır. Dilediğiniz miktarlarda alabileceğiniz, uygun fiyatlı ve kaliteli bir et çeşididir. Leziz bir et olarak dananın en özel kısmından elde edilir. Bu eşsiz lezzeti deneyimlemek için yapmanız gereken tek şey ürünü sepetinize eklemektir. Fümeci Smoke House sizlere en kaliteli ve en leziz etleri en kısa sürede ulaştıracaktır.

 

En Leziz Kasap Ürünlerine Fümeci Smoke House Kalitesi ile Ulaşın

 

Fümeci Smoke House Dana tomahawk steak,  hayvanın pirzola kısmından elde edilen leziz bir et çeşidi olarak en sevilen öğünlerinizin yıldızı olacak. Fümeci Smoke House Dana tomahawk steak herkes tarafından sevilerek tüketilecek ve sofraların aranan yüzü olacak. Afiyet olsun!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.